Wat kunnen wij u aanbieden ?

Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment van producten aan. Naast de klassieke geneesmiddelen zijn er ook talrijke niet-voorschriftplichtige produkten verkrijgbaar. We verdelen ze onder in de volgende groepen :

  • homeopathie en fytotherapie
  • diergeneeskunde
  • voedingssuplementen specifiek voor baby's, sporters of dieet
  • baby-produkten zoals (fop)spenen, zuigflessen en alle toebehoren
  • huisgemaakte bereidingen
  • cosmetica en verzorgingsprodukten met gratis huidanalyse

Verder kan u bij ons ook terecht voor steunkousen en steunverbanden,bandagisterie, aerosol-therapie en ook thuiszorgmaterialen.

-Steunkousen en steunverbanden

Een enkelverband, een knieverband en alle andere steunverbanden, alsook uw steunkousen al dan niet tijdens uw zwangerschap ter voorkoming van spataders, leveren we u af na zorgvuldige opmeting van uw maten.

-Bandagisterie

Wij beschikken ook over een bandagisten-vergunning en leveren dus ook medische materialen voor de verzorging van stoma's en incontinentie-problemen.

-Aerosol-therapie

Bepaalde toestellen zoals aerosol-apparaten dienen slechts tijdelijk gebruikt te worden en zijn nogal duur om aan te kopen. Daarom worden deze verhuurd. Ook een rhinoflow (om de neus te spoelen na een operatie) of een toestel om moedermelk af te kolven kunnen gehuurd worden.

-Thuiszorgmaterialen

Zowel kleine als grote hulpstukken voor in de thuiszorg kunnen aangekocht of gehuurd worden. We denken dan bv. aan krukken, rolstoelen, ziekenbedden e.a. Vraag vrijblijvend naar meer info en/of prijzen.

-Wateranalyses

U kan bij ons ook terecht om de drinkbaarheid van uw put- of grondwater te laten onderzoeken of om bv. de hardheid van uw water te laten bepalen.

-Huidanalyse

Met het allernieuwste Callegari-toestel helpen we graag uw huidtype bepalen! Dit vraagt een 15-tal minuten tijd en helpt ons om voor u het meest geschikte verzorgingsproducten te bepalen. De huidscan maakt deel uit van onze gratis zorg voor uw gezondheid.
voor meer info:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.